Bestellen en betalen

  • iDeal:    Je online bestelling betalen via je eigen bankomgeving. 

Bij het afrekenen van de bestelling wordt je doorgeleid naar onze paymentprovider Mollie, waar de betaalopdracht, beveiligd, voor je klaar staat. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


  • Mister Cash  is de online betaalwijze voor onze Belgische klanten.

Bij het afrekenen van de bestelling wordt je doorgeleid naar onze paymentprovider Mollie, waar de betaalopdracht, beveiligd, voor je klaar staat. 


  • Afterpay:   veilig achteraf betalen  

AfterPay voert voor Tooltopper.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Tooltopper.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


  • PayPal:    je online bestelling betalen met je emailadres

Na bevestiging van je order ontvangt je van ons een PayPal betalingsverzoek, waarna je je betaling kunt voldoen. Indien je nog geen account hebt bij PayPal kun je deze in een aantal simpele stappen aanmaken.

  • Betaling met creditcard 

Wij accepteren creditcards van Visa, Mastercard en American Express via Paypal (zie hierboven)

  • Bankoverschrijving

Je kunt ook via conventioneel bankieren het bedrag naar ons overmaken.
Onze bankgegevens zijn: 
Rabobank: NL25 RABO 016.0610.362
en voor internationale overboekingen:
IBAN: NL25RABO0160610362 
BIC: RABONL2U
Ten name van: Tooltopper te Delfzijl. Graag altijd onder vermelding van je factuur- en/of ordernummer.

  • Bestellen op rekening

Bestaat je bedrijf langer dan drie jaar? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor het plaatsen van bestellingen op krediet. 
Op basis van het bedrag en je KvK nummer doen wij een kredietcheck.  Na je bestelling ontvang je dan een orderbevestiging ter controle.

Door de kredietcheck kan de levering van de order met een werkdag vertraagd worden.